Dasty Gel Allesreiniger Roze (per 12 stuks)

Dasty Gel Allesreiniger Roze (700ml) zorgt ervoor dat alle soorten vuil verwijderd worden van uw vloer én dat de oorspronkelijke glans terug komt, een brandschoon resultaat! Dit komt door een speciaal polijstmiddel in de formule, deze zorgt óók nog is voor een heerlijke geur in uw werkomgeving, ideaal voor dagelijks professioneel gebruik.

Bekijk ook onze Dasty gel allesreiniger blauw. (per 12 stuks)

€ 2,31
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250320 (8018)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Gel Allesreiniger Roze (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Gel Allesreiniger Roze (700ml) zorgt ervoor dat alle soorten vuil verwijderd worden van uw vloer én dat de oorspronkelijke glans terug komt, een brandschoon resultaat! Dit komt door een speciaal polijstmiddel in de formule, deze zorgt óók nog is voor een heerlijke geur in uw werkomgeving. Goed voor vrijwel alle soorten vloeren: tegels, linoleum en synthetische vloeren (met uitzondering van hout en poreuze vloeren), ideaal voor dagelijks professioneel gebruik.

Bekijk ook onze Dasty gel allesreiniger blauw. (per 12 stuks)

GEVAAR:
Bevat: 2-methyl-2H-isothiazol-3-one, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.

GEBRUIK:
Bij hardnekkig vuil kun je het product direct op het te behandelen oppervlak gieten. Voor dagelijks onderhoud raden we aan het product verdund te gebruiken. In dat geval is naspoelen niet noodzakelijk. Deze fles bevat 700 ml. Voor het reinigen van zeer vuile vloeren zoals terrassen raden we de Dasty Ontvetter Classic in navul formaat aan. Voor vloeren met olievlekken, zoals garage en werkplaatsen, raden we aan de Dasty Ontvetter Professional te gebruiken.

UFI:
2NU9-U3N0-J005-AQT5

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.