Dasty Ontvetter Navul (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic is hét schoonmaakmiddel voor moeiteloze verwijdering van vet en vuil in meer dan 100+ diverse toepassingen dankzij zijn krachtige formule! Deze handige navul-verpakking (1 liter) zal ervoor zorgen dat u gelijk door kan gaan met al uw schoonmaak werkzaamheden, ideaal voor professioneel gebruik.

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic 5 liter. (per 2 stuks)

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic met sproeikop. (per 12 stuks)

BESTEL NU MET 6% KORTING!
MET KORTINGSCODE: "DASTY6"

€ 2,06
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250130 (8003)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Ontvetter Navul (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Ontvetter Classic is hét schoonmaakmiddel voor moeiteloze verwijdering van vet en vuil in meer dan 100+ diverse toepassingen dankzij zijn krachtige formule! Deze handige navul-verpakking (1 liter) zal ervoor zorgen dat u gelijk door kan gaan met al uw schoonmaak werkzaamheden. Ideaal voor professioneel gebruik én de oplossing binnen en buiten het huis, in de garage en in de tuin: perfect voor ovens, kookplaten, afzuigkappen, grills, snijmachines, vloeren, afwas (voorbehandeling), trainingsschoenen, motorfietsen, fietsen, manchetten en kragen (voorbehandeling) en vele andere lastige vlekken.

Deze flessen dienen als navulling op de Dasty ontvetter met sproeikop, heeft u deze nog niet?

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic met sproeikop. (per 12 stuks)

Groter inslaan? Dasty ontvetter is ook beschikbaar in een 5 liter verpakking!

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic 5 liter. (per 2 stuks)

GEVAAR:
Bevat: ETHANOLAMINE, BENZALKONIUM CHLORIDE. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Spuitnevel niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Draag beschermende handschoenen, bescherm de ogen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een arts raadplegen.”

GEBRUIK:
Bij hardnekkig vuil max. 3 minuten laten inwerken, dan afspoelen. Voor ovens: oven verwarmen op ca. 40-50°C. Voor afzuigkap filters en onderdelen: maximaal 10 min. laten weken in warm water-ontvetter (50%) oplossing, naspoelen.

ATTENTIE: Voor gekleurde of geverfde oppervlakken, test de kleurechtheid op een verborgen plek. Niet gebruiken op polycarbonaat (doorzichtig plastic in het algemeen). Niet gebruiken op oppervlakken behandeld met anti-absorptie beschermers of op ondoorzichtige oppervlakken.

UFI CODE:
PFWN-U3Q4-J007-NUMS

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.