wibrazakelijk.nl Dasty Super Cleaner

Dasty Super Cleaner (per 12 stuks)

wibrazakelijk.nl Dasty WC gel ontkalker

Dasty WC gel ontkalker (per 12 stuks)

Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer (per 12 stuks)

700 ml e.

Dasty Grondige Hygiëne voor keuken & badkamer is een geconcentreerd schoonmaakmiddel specifiek voor het grondig reinigen van harde oppervlakken in de keuken en badkamer.

Bekijk hier ons gehele Clean & Safe assortiment.

€ 2,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250327 (8022)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Grondige Hygiëne voor keuken & badkamer is een geconcentreerd schoonmaakmiddel specifiek voor het grondig reinigen van harde oppervlakken in de keuken en badkamer. Effectief voor de reiniging van de spoelbak, ijskast, tegels, badkuip, wc, douchevloer en alle oppervlakken die een grondige reiniging vereisen.Verwijdert ook aanslag van tuinmeubelen en is effectief voor het reinigen van vuilnisbakken en alle omgevingen waar slechte geuren kunnen voorkomen.

N.B.Voor plastic materialen spuiten op een doek en reinigen. Wij raden aan om de compatibiliteit van het product met het materiaal te controleren door het eerst op een verborgen plek van het materiaal te testen.

Dasty Grondige Hygiëne keuken & badkamer op ca. 20 cm afstand op het te reinigen oppervlak spuiten en afnemen met een vochtige doek of spons. In geval van hardnekkig vuil of aanhoudende geurtjes het product enkele minuten laten inwerken.

N.B. Het product bevat chloor en kan textiel bleken. Voor gevoelige materialen test het product op een niet-zichtbare plek. Niet gebruiken op tapijten, kleding, meubelstoffen, gelakte oppervlakken en behang. Onmiddellijk spoelen na het gebruik op metalen oppervlakken. Niet gebruiken op hete oppervlakken, aluminium en natuurlijk hout.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.

Wellicht ook interessant voor u