Dasty Ontvetter Classic met sproeikop (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic met sproeikop (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic 5 liter (per 2 stuks)

Dasty Ontvetter Classic 5 liter (per 2 stuks)

Dasty Ontvetter Classic navul-verpakking (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic is hét schoonmaakmiddel voor moeiteloze verwijdering van vet en vuil in meer dan 100+ diverse toepassingen dankzij zijn krachtige formule! Deze handige navul-verpakking (1 liter) zal ervoor zorgen dat u gelijk door kan gaan met al uw schoonmaak werkzaamheden, ideaal voor professioneel gebruik.

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic 5 liter. (per 2 stuks)

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic met sproeikop. (per 12 stuks)

€ 2,06
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250130 (8003)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Ontvetter Classic navul-verpakking (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Ontvetter Classic is een schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken met een krachtige ontvettende werking. Heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Dasty Ontvetter Classic bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Bevat geen oplosmiddelen. Z’n werking baseert zicht op een mengsel van oppervlakteactieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen.

Dasty Ontvetter Classic is het ideale product voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken zowel voor binnen als buiten. Ideaal voor minerale soorten vuil (verbrande olie, fijnstof etc.) en op de meest uiteenlopende typen oppervlakken (rolluiken, plastic of metalen tuinmeubels, grills, motoren, vlekken op stoffen, kunstplanten etc.) en tevens als vlekkenverwijderaar op kragen en manchetten voor de normale was. Niet te gebruiken op materialen samengesteld uit policarbonaten (doorzichtig plastic [Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.) Het product moet direct op het oppervlak gespoten worden en als het vuil hardnekkig is 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen.

N.B. Voor gekleurde oppervlakken of stoffen dient u, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.