Dasty WC Gel Parfumerend Bloemen (per 12 stuks)

Dasty WC Gel Parfumerend Bloemen (per 12 stuks)

Dasty Colorblock Doekjes (per 22 stuks)

Dasty Colorblock Doekjes (per 22 stuks)

Dasty Vlekkenverwijderaar (per 12 stuks)

Dasty Vlekkenverwijderaar (600ml) is de ultieme voorbehandeling voor hardnekkige vlekken. Geschikt voor vette vlekken én gekleurde vlekken, de vlekkenverwijderaar bevat geen chloor en garandeert daarom een veilige reiniging met respect voor kleuren en stoffen! Je wasgoed binnen no-time weer stralend schoon, ideaal voor professioneel gebruik.

€ 2,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250325 (8029)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Vlekkenverwijderaar (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Vlekkenverwijderaar (600ml) is de ultieme voorbehandeling voor hardnekkige vlekken. Geschikt voor vette vlekken én gekleurde vlekken, de vlekkenverwijderaar bevat geen chloor en garandeert daarom een veilige reiniging met respect voor kleuren en stoffen! Perfect voor het verwijderen van zweet- en/of deodorantvlekken, wijn, koffie, thee, fruit, roest, sauzen, bloed, urine en ontlasting. Je wasgoed binnen no-time weer stralend schoon, ideaal voor professioneel gebruik.

GEVAAR:
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen. Bescherm je ogen.

GEBRUIK:
Voor het wassen het produkt direkt op de vlekken spuiten. Een minuut in laten werken (laat het niet opdrogen), niet uitspoelen en vervolgens met uw gebruikelijke wasmiddel wassen in de machine (middelhoge temperaturen) of met de hand in warm water. Voor bijzonder hardnekkige vlekken het materiaal tegen elkaar wrijven.

UFI:
RUV6-0GTK-H00U-AQP0

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.