wibrazakelijk.nl Dasty Badkamerreiniger Professional

Dasty Badkamerreiniger Professional (per 12 stuks)

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Roze (per 12 stuks)

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Roze (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Professional (per 12 stuks)

1000 ml e.

De Dasty Ontvetter Professional is zeer krachtig tegen vet en smeerolie.

€ 3,96
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250319 (8005)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Ontvetter Professional (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Ontvetter Professional is een hoog geconcentreerd schoonmaakmiddel speciaal ontworpen voor de professionele sector en is geschikt voor het ontvetten binnen technisch/mechanisch bereik. Dasty Ontvetter Professional bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Bevat geen oplosmiddelen. De werking is gebaseerd op een mengsel van oppervlakte-actieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, fijnstof en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen, specifiek voor de technische sector.

Dasty Ontvetter Professional is het ideale product voor de schoonmaak van: werktuigmachines, mechanische gereedschappen, velgen en motorische onderdelen van auto, motorfiets en vrachtwagen, kettingen van fietsen, motorfietsen en kettingzagen, vrachtwagenzeilen, buitenkanten campers en caravans, boten, insectenresten op alle oppervlakken, sportschoenen, zwembadranden, plastic meubilair voor buiten, motoren en mechanismen van model vlieg- en vaartuigen, industriële filters. Niet te gebruiken op materialen samengesteld uit polycarbonaten (doorzichtig plastic [Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.) Het product moet direct op het oppervlak gespoten worden en als het vuil hardnekkig is 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen of het te reinigen object onderdompelen in een verdunde oplossing (indien heel vuil ook onverdund) voor enkele minuten (de tijd hangt af van het type materiaal en de hoeveelheid te verwijderen vuil) en dan naspoelen onder stromend water.

N.B. Voor gekleurde oppervlakken of stoffen dient u, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.