wibrazakelijk.nl Dasty Vlekkenverwijderaar

Dasty Vlekkenverwijderaar (per 12 stuks)

wibrazakelijk.nl Dasty Super Cleaner

Dasty Super Cleaner (per 12 stuks)

Dasty Colorblock Doekjes (per 22 stuks)

Dasty Colorblock is een product voor de gekleurde was, dat het samen wassen van gemixte kleuren mogelijk maakt. Voorkomt de overloop van kleuren van het ene naar het andere kledingstuk tijdens het wassen in de wasmachine.

€ 2,88
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 22 stuks 00250135 (8031)
DOOS
22 stuks
15 DOZEN
330 stuks
30 DOZEN
660 stuks
Dasty Colorblock Doekjes (per 22 stuks) is te bestellen in veelvoud van 22

Dasty Colorblock is een product voor de gekleurde was, dat het samen wassen van gemixte kleuren mogelijk maakt. Voorkomt de overloop van kleuren van het ene naar het andere kledingstuk tijdens het wassen.

De exclusieve vezel van het Dasty Colorblock doekje zorgt ervoor dat de kleuren die het wasgoed tijdens het was proces afgeeft, opgenomen worden voordat ze terechtkomen op de andere kledingstukken.

Leg een Dasty Colorblock doekje onder in de machine voor een halve trommel, 2 doekjes voor een volle trommel. Vervolgens het wasgoed erbij doen, het wasmiddel toevoegen en ga verder met het wassen. Aan het eind van het was proces kunt u het doekje bij uw papierafval doen, want het product is biologisch afbreekbaar. Voor wasgoed met een groot oppervlak, rood of donker gekleurd, is het noodzakelijk een groter aantal doekjes te gebruiken.

In een doosje zitten 24 doekjes.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.

Wellicht ook interessant voor u