Dasty Gel Allesreiniger Roze (per 12 stuks)

Dasty Gel Allesreiniger Roze (per 12 stuks)

Dasty Gel Allesreiniger Blauw (per 12 stuks)

Dasty Gel Allesreiniger Blauw (700ml) zorgt ervoor dat alle soorten vuil verwijderd worden van uw vloer én dat de oorspronkelijke glans terug komt, een brandschoon resultaat! Dit komt door een speciaal polijstmiddel in de formule, deze zorgt óók nog is voor een heerlijke geur in uw werkomgeving, ideaal voor dagelijks professioneel gebruik.

Bekijk ook onze Dasty gel allesreiniger roze. (per 12 stuks)

€ 2,31
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250323 (8013)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Gel Allesreiniger Blauw (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Gel Allesreiniger is een hoog geconcentreerd product ontwikkeld voor professioneel gebruik. Geschikt voor het schoonmaken van alle afwasbare oppervlakken en voor een regelmatige, veilige en snelle reiniging van alle soorten vloeren.

Het is een geconcentreerd reinigingsmiddel, met een frisse en aangename geur in drie varianten. Herstelt de oorspronkelijke glans van de vloer. Speciaal ontwikkeld voor regelmatige reiniging. Bij gebruik in openbare ruimtes geeft het de bezoekers een extra schoonmaakgevoel.

Dasty Gel Allesreiniger kan gebruikt worden op vrijwel alle soorten vloeren: tegels, linoleum en synthetische vloeren (met uitzondering van hout en poreuze vloeren). Onverdund te gebruiken voor hardnekkig vuil door het product direct op het te behandelen oppervlak te gieten. Verdund te gebruiken voor het dagelijkse onderhoud. Bij verdund gebruik is naspoelen niet noodzakelijk. Voor het reinigen van zeer vuile vloeren zoals terrassen of die van schuren, kelders etc. gebruik dan Dasty Ontvetter Classic in navul formaat. Voor vloeren van garages of werkplaatsen met olievlekken raden wij Dasty Ontvetter Professional aan.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.