Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Groen

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Groen

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Goud

750 ml e.

Reinigingsmiddel voor ruiten met een langdurig geparfumeerde en verfrissende werking. Kan tevens gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken.

€ 2,06
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250146 (1014)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Goud is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is een reinigingsmiddel voor ruiten met een langdurig geparfumeerde en verfrissende werking. Kan tevens gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken. Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional bevat een hoge concentratie van oplosmiddelen en parfum, welke eigenschappen het product doen onderscheiden van andere normale ruitenreinigers op de markt.

Krachtige formule met lang aanhoudende parfum. Laat geen kringen achter. Het gebruik in openbare ruimtes geeft de bezoeker het idee van een schone en aangenaam geurende ruimte.

 

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is ideaal voor ruiten, spiegels, glazen tafels, voorwerpen van glas en kristal, autoruiten, binnen- en buitenkant van liften en alle andere afwasbare oppervlakken. Het product dient direct op het oppervlak te worden gespoten en niet te worden nagespoeld