Dasty Vaatwasmachinereiniger (per 24 stuks)

Dasty Vaatwasmachinereiniger (per 24 stuks)

Dasty Super Polisher (per 12 stuks)

Dasty Super Polisher (per 12 stuks)

Dasty Super Antikalk (per 12 stuks)

Dasty Super Antikalk (700ml) is een zuur reinigingsmiddel dat specifiek is ontworpen om kalkaanslag, roest en zeepresten te verwijderen. Mild en doeltreffend, het beschermt chroom, bestrijdt roest en geeft een langdurig schoon gevoel met een intense geur. Dagelijks gebruik voorkomt kalkaanslag in bij sanitair en houdt oppervlakken glanzend.

BESTEL NU MET 6% KORTING!
MET KORTINGSCODE: "DASTY6"

€ 2,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250314 (8010)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Super Antikalk (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Super Antikalk (700ml) is een zuur reinigingsmiddel dat specifiek is ontworpen om kalkaanslag, roest en zeepresten te verwijderen. Mild en doeltreffend, het beschermt chroom, bestrijdt roest en geeft een langdurig schoon gevoel met een intense geur. Dagelijks gebruik voorkomt kalkaanslag in bij sanitair en houdt oppervlakken glanzend. Dasty Super Antikalk is ideaal voor: sanitair, badkuip, douche, keramiek, kranen, verchroomde oppervlakken en voegen van tegels met kalkaanslag.

GEVAAR:
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Draag beschermende handschoenen, bescherm de ogen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

GEBRUIK:

Spuit het product met behulp van de sproeikop op het oppervlak, laat het enkele minuten intrekken en spoel dan grondig na met water met behulp van een spons. Let op, zonder naspoelen kunnen er kleine kalkresten achterblijven. Deze fles bevat 700 ml.

Voor het schoonmaken van de douchecabine kan beter de Dasty RVS Professional worden gebruikt.

UFI:
SJCJ-54WC-S000-0X6A

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.