Dasty Afwasmiddel Superontvettend (per 12 stuks)

Dasty Afwasmiddel Superontvettend (per 12 stuks)

Dasty RVS Professional (per 12 stuks)

Dasty RVS Professional (700ml) is speciaal gemaakt voor de reiniging en het onderhoud van grote roestvrij stalen oppervlakken, in verkorte tijd! De krachtige formule zorgt naast het effectieve ontvetten ook voor verwijdering van karakteristieke oxidatie die het staal donker en dof maakt, ideaal voor professioneel gebruik.

€ 2,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250313 (8009)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty RVS Professional (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty RVS Professional (700ml) is speciaal gemaakt voor de reiniging en het onderhoud van grote roestvrij stalen oppervlakken, in verkorte tijd! De krachtige formule zorgt naast het effectieve ontvetten ook voor verwijdering van karakteristieke oxidatie die het staal donker en dof maakt. Ideaal voor professioneel gebruik op grote oppervlakken zoals: afzuigkappen, koelkasten, spoelbakken, werkbladen, kranen, aanrechten, liften en alle roestvrij stalen coatings. Vanwege zijn specifieke formule kan Dasty RVS Professional ook gebruikt worden op douchecabines.

GEVAAR:
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Nevel niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.

GEBRUIK:
Direct op het oppervlak spuiten en afnemen met een zachte droge en schone doek (of keukenpapier) tot het volledig droog is. NIET afspoelen met water of een vochtige doek. Als er nog kringen te zien zijn, betekent het dat het oppervlak nog niet perfect schoon is, herhaal daarom de behandeling.

UFI:
N6X8-G4UY-E00K-ESCX

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.