Dikbleek (per 12 stuks)

Dikbleek (per 12 stuks)

Set van 4 schuursponsen (per 24 stuks)

Set van 4 schuursponsen (per 24 stuks)

Schoonmaakazijn (per 12 stuks)

Schoonmaakazijn (1L) is een essentieel reinigingsmiddel voor diverse huishoudelijke taken. Met een indrukwekkende zuurtegraad van 8% biedt deze azijn effectieve oplossingen voor het verwijderen van vuil en kalkaanslag. Daarnaast neutraliseert het alkalische schoonmaakmiddelen en verfrist het de omgeving door ongewenste geuren te verwijderen. Dit schoonmaakazijn is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën.

€ 0,74
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 08540012 (8049)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Schoonmaakazijn (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Schoonmaakazijn (1L) is een essentieel reinigingsmiddel voor diverse huishoudelijke taken. Met een indrukwekkende zuurtegraad van 8% biedt deze azijn effectieve oplossingen voor het verwijderen van vuil en kalkaanslag. Het ontkalkt apparaten, reinigt ramen en spiegels, neutraliseert geuren, reinigt vloeren en tegels, en desinfecteert de badkamer. Daarnaast neutraliseert het alkalische schoonmaakmiddelen en verfrist het de omgeving door ongewenste geuren te verwijderen. Dit schoonmaakazijn is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën, garandeert een veilig gebruik in huis, zelfs rond kinderen en huisdieren.

GEVAAR:

Bij het inwinnen van medisch advies, houd de verpakking of het etiket bij de hand. Houd het product buiten het bereik van kinderen. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

LET OP: Gebruik schoonmaakazijn niet op marmeren oppervlakken of natuursteen, aangezien de zuurtegraad schade kan veroorzaken.

GEBRUIK:

Meng schoonmaakazijn met water (meestal 1:1) en breng het aan op het oppervlak, zoals ramen of tegels. Laat enkele minuten inwerken en veeg schoon met een vochtige doek. Spoel af met water om eventuele resterende azijnoplossing te verwijderen.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.